Vrijwilligers

Wil jij graag deel uit maken van een topteam? Wil jij van het begin tot het einde alles samen met ons beleven? Wil jij onze bezoekers inspireren met je enthousiaste uitleg? Wil jij een lach toveren op kindjes hun gezicht? Jouw enthousiasme over bordspellen delen? Word dan één van onze vrijwilligers!

We zoeken vrijwilligers voor de opbouw en de afbraak van de beurs en ook vrijwilligers voor de dag zelf natuurlijk. Op de dag zelf kan je kiezen om te helpen bij ondersteunende diensten (tweedhandsstand, kassa, tombola, ...). Je kan voormiddag, namiddag of de hele dag komen helpen.
Wil je graag bordspellen demonstreren? Dan kan je, samen met andere vrijwilligers, de bezoekers de hele dag verwelkomen op de stand van één bepaalde uitgever. Aangezien je met meerdere vrijwilligers op een stand staat, is er de mogelijkheid om zelf de beurs even te gaan bekijken.

We willen jullie alvast heel erg bedanken! Onze waardering voor jullie hulp tonen we met onder andere:

Opbouw

Op donderdag 19 september en vrijdag 20 september (tussen 9u en 17u) zijn wij volop bezig met de opbouw van het Spellenfestival.

Om alle tafels en stoelen te plaatsen, de horeca en de tweedehandsstand op te bouwen en in te richten, de zaal aan te kleden en nog zoveel meer, zijn er veel helpende handen nodig.

Heb jij op een van deze dagen enkele uurtjes vrij om te komen helpen? Laat het ons zeker weten!

Ik kom helpen!

Demonstrateurs

Op zondag 22 september komt er een groot aantal bordspellenliefhebbers naar de Limburghal om alle nieuwigheden en de alombekende bordspellen te ontdekken, te spelen en mee naar huis te nemen.

Heb jij zin om onze bezoekers een supertoffe dag te bezorgen? En ben jij een krak in het lezen en uitleggen van spelregels? Dan ben jij de geschikte kandidaat!

Ik kom helpen!

Ondersteunende diensten

Wil jij ons komen helpen op de beurs, maar ben je niet zo'n fan van het uitleggen van bordspellen? Dan hebben wij nog een heel aantal taken waarbij we jouw hulp kunnen gebruiken! Bijvoorbeeld aan de kassa, de tweedehandsstand, de tombola, het scannen van QR-codes en zoveel meer.

Laten we er samen een topeditie van maken!

Ik kom helpen!